Yritys - LV-Pakki

LV-Pakki Oy on lvi-remontteihin keskittynyt perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995 Järvenpäässä – olemme palvelleet asiakkaitamme positiivisella asenteella jo yli 10 vuotta! Vaikka toimipaikkamme sijaitsee kotipaikkakunnalla Järvenpäässä, toimialueena toimii koko Uusimaa ja pääkaupunkiseutu. LV-Pakilla on töissä kolme projektipäällikköä sekä 15 putkiasentajaa. Niin työntekijöiden kuin asiakkaidemme hyvinvointi on meille tärkeää sillä koko liiketoimintamme nojaa onnellisiin asiakkaisiin ja tekijöihin. Luotettavuus ja positiivisuus ovat toimintamme kulmakiviä!

 

LV-Pakin perustajilla on kokemusta putkitöistä jo kolmessa sukupolvessa aina vuodesta 1956 asti. Vuonna 2014 tapahtui sukupolvenvaihdos, kun vanhempi sukupolvi siirtyi ansaitulle eläkkeelle vuosien ahkeran työn jälkeen. Nykyään toimitusjohtajana toimii Tomi Nurminen. Tomi onkin jatkanut toimintaa samalla positiivisella ja eteenpäin katsovalla asenteella kuin edeltäjänsä.

HISTORIAMME

User Icon
Conection Icon
celphone Icon
Clock Icon

1956 LV-pakin perustajat päätyivät putkitöiden pariin

1995 LV-pakki perustettiin

2014 Sukupolvenvaihdos

2018 Työllistämme 18 osaavaa tekijää

Joka päivä hieman paremmaksi.

LV-Pakin pitkäaikaisena tavoitteena on kehittää toimintaa sekä kehittyä työyhteisönä. Tärkein tavoite on pystyä aina paremmin palvelemaan asiakkaitamme joka ikinen päivä. Kehittymisen myötä pystymme tekemään enemmän ja paremmin sekä sen myötä maltillisesti kasvattamaan liiketoimintaa.