Palvelut - LV-Pakki

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia lvi-palveluja niin päätoteuttajana kuin aliurakoitsijanakin. Pääurakointipuolella osaamisemme painottuu perinteisiin linjasaneerauksiin. Uudisrakennusten putkiremontit sujuvat meiltä myös helposti alta aikayksikön! Räätälöimme palvelumme jokaisen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Meiltä hoituvat kätevästi niin vesi- ja viemäriputkien, lämmitys- sekä jäähdytysjärjestelmien ja sähköjen uusinta.
 
Pakista löytyy osaamista:
 
– vesijohtosaneeraus
– perinteinen linjasaneeraus (vesijohto+viemärit)
– kylpyhuoneiden saneeraus
– lämmitysjärjestelmän uusinta
– jäähdytysjärjestelmät
– maalämpö- ja hybridijärjestelmät
 
 

HISTORIAMME

User Icon
Conection Icon
celphone Icon
Clock Icon

1956 LV-pakin perustajat päätyivät putkitöiden pariin

1995 LV-pakki perustettiin

2014 Sukupolvenvaihdos

2018 Työllistämme 18 osaavaa tekijää

Putkiremontit päätoteuttajana

LV-Pakki on viimeistellyt päätoteuttajana kymmeniä putkiremontteja menestyksekkäästi! Pakki-konseptimme takaa luotettavan lopputuloksen – toimimme vain omien vakiintuneiden yhteistyöurakoitsijoidemme kanssa asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Päätoteuttajana meillä on keskimäärin käynnissä samanaikaisesti 2–4 kohdetta. Etsimme myös jatkuvasti uusia kokeneita yhteistyöurakoitsijoita niin rakennus-, sähkö- kuin viemärisaneerausremontteihin. Oletko sinä seuraava luotettava kumppanimme?

Putkiremontit aliurakoitsijana

Toteuttamme putkiremontteja alihankintana myös muille päätoteuttajille. Toimimme hyvässä yhteistyössä päätoteuttajien kanssa monenlaisissa LVI-remonteissa – oman laajan kokemuksemme ansiosta pystymme antamaan muille toteuttajille lisähyötyä. Aliurakoitsijana meillä on käynnissä samanaikaisesti 3–6 kohdetta. Etsimme myös jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita myös muista päätoteuttajista!

Uudisrakentamisen putkiurakointi

Uudisrakentamisen putkiurakointi urakoidaan  nykyaikaiseen hyvään yhteistyöhön pystyvien eri toteuttajien kanssa. Asiakkaan toiveiden mukaisesti asennamme kohteeseen sisäpuoliset vesi-, viemäri,- jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät sekä tarvittaessa vastaamme kohteen automaatioasennuksista. Meillä on yleensä käynnissä samanaikaisesti 1–3 kohdetta uudiskohteissa.